Athens Stories Fresh Vibes Radar

Το πρώτο Travel Vibe meetup της σεζόν στο Acropolian Spirit

Ε ναι λοιπόν! Το πρώτο Travel Vibe meetup της σεζόν είναι γεγονός! Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο ταξίδια, βουτιές και προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό ήρθε η στιγμή να μαζευτούμε ξανά με την ομάδα μετά από τρεις μήνες απουσίας και να πούμε τα νέα μας σε έναν για άλλη μια φορά υπέροχο χώρο! Ο λόγος για το rooftop του ξενοδοχείου Acropolian Spirit στο ιστορικό κέντρο και σε μια από τις πιο τουριστικές τοποθεσίες της Αθήνας στο Κουκάκι.

Πριν ανέβουμε στο πανέμορφο rooftop του ξενοδοχείου, κάναμε μια πρώτη στάση στο ισόγειο του κτιρίου, σε έναν όμορφο και πολύ cozy κήπο όπου ξεκινήσαμε με welcome drinks και συγκεκριμένα με pornstar, παλόμα και aperol spritz. Ήταν το πιο ”θερμό” και παράλληλα δροσερό καλωσόρισμα! Έπειτα ανεβήκαμε στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου, όπου με το που βγήκαμε από το ασανσέρ η μαγευτική και τόσο κοντινή θέα στην Ακρόπολη μας μαγνήτισε όλους.

Φυσικά, και παίρναμε σειρά για να φωτογραφηθούμε όλοι και να βγάλουμε τα video μας για τα social που πήραν για άλλη μια φορά ”φωτιά”! Είναι το ξενοδοχείο με την πιο κοντινή και απρόσκοπτη θέα στην Ακρόπολη και κυριολεκτικά αισθανθήκαμε ότι ήμασταν ένα βήμα πριν την αγγίξουμε! Ειδικά, την ώρα του ηλιοβασιλέματος στο λόφο του Φιλοπάππου τα χρώματα ήταν μαγευτικά!

 

Ο χώρος του rooftop είναι ένας υπέροχος χώρος με χαλαρά vibes, κομψά διακοσμημένος. Επίσης, οι πελάτες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν το πρωινό τους και το γεύμα τους βλέποντας το πιο ιστορικό μνημείο της πόλης. Εννοείται πως μπορείς να ανέβεις στο Biblo restaurant για να απολαύσεις το ποτό ή το φαγητό σου, χωρίς να είσαι απαραίτητα πελάτης του ξενοδοχείου!

Αφού συζητήσαμε τα νέα μας ταξιδιωτικά σχέδια και projects που προγραμματίζουμε να κάνουμε το Φθινόπωρο, ήρθε η ώρα του φαγητού! Το menu του εστιατορίου Biblo έχει ως βάση του τη μεσογειακή και την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας! Όλα τα πιάτα ήταν πεντανόστιμα και με άρτια αισθητική, κάτι που μας έκανε φυσικά να τα φωτογραφήσουμε πριν αρχίσουμε το φαγοπότι, πάντα με τη συνοδεία εκλεκτών κρασιών!

Δοκιμάσαμε ριζότο, κρητικό ντάκο και χωριάτικη σαλάτα που ήταν μέσα σε πήλινο σε μορφή γλάστρας κάτι που ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Συνεχίσαμε με φιλέτο λαβράκι γεμιστό με κρεμμυδάκι, καραμελωμένη πιπεριά με σως μαγιονέζας, σόγιας και πουρέ παντζαριού που η γεύση του ήταν μια έκρηξη στον ουρανίσκο! Ένα αγαπημένο πιάτο ήταν το μοσχαράκι ραγού με παπαρδέλες και πουρέ από καπνιστή μελιτζάνα, ceasar’s δροσερή και υπέροχη και καρπάτσιο.

Αφού φάγαμε, κάναμε και την καθιερωμένη ομαδική μας φωτογραφία με background τη μαγευτική και φωτισμένη Ακρόπολη!

Ομαδική φωτογραφία με άτομα που σηκώνουν τα χέρια

Λίγα λόγια για το Acropolian Spirit

Το Acropolian Spirit Boutique Hotel βρίσκεται στη λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού 7, στο κέντρο της Αθήνας. Η τοποθεσία του είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική, αφού βρίσκεται δίπλα σε όλα τα αρχαιολογικά μνημεία της ιστορικής Αθήνας! Το μετρό της Ακρόπολης με τα πόδια απέχει μόλις 4 λεπτά και βρίσκεται δίπλα σε μια από τις πιο όμορφες και γραφικές γειτονιές της Αθήνας την ιστορική Πλάκα, αλλά και στο Μοναστηράκι, τον καταπράσινο Εθνικό κήπο και το Ζάππειο Μέγαρο.

Αυτό που χαρακτηρίζει τα δωμάτια είναι η άνεση και η κομψή και μινιμαλιστική διακόσμηση! Τα θετικά όμως του ξενοδοχείου δε σταματούν εδώ! Στον υπόγειο χώρο υπάρχει κάβα για γευσιγνωσίας κρασιού και ιδιωτικές γιορτές.

Μπες και κάνε την κράτηση σου εδώ!

Άτομα που κάθονται σε τραπέζια, τρώνε και μιλάνε και στο βάθος η φωτισμένη Ακρόπολη

Συνοψίζοντας το ευγενικό προσωπικό, οι υπέροχες γεύσεις, η κομψή διακόσμηση, τα άνετα δωμάτια και η μαγική θέα της Ακρόπολης είναι μερικά στοιχεία που θα σε κερδίσουν αν επισκεφθείς το Acropolian Spirit Boutique Hotel είτε για να μείνεις, είτε ως απλός επισκέπτης του εστιατορίου στον 7 όροφο του κτιρίου!

Κοπέλες που κάθονται σε τραπέζι και τσουγκρίζουν τα ποτήρια με θέα την Ακρόπολη

Κλείνουμε με αυτή τη θέα του Biblo Hotel του Acropolian Spirit στον πανέμορφο Παρθενώνα και λέμε cheers στα επόμενα meetup μας!

 

 

© 2024, Travel Vibe Crew. All rights reserved.

99

Travel Editor

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.