Athens Stories Fresh Vibes Radar

Ολα όσα πρέπει να ξέρεις για το φετινό Athens Bar Show

Όπως κάθε χρόνο, από το 2010 που ξεκίνησε, το Athens Bar Show 2023, θα αποτελέσει και φέτος μια τριήμερη “γιορτή” του Κλάδου των επαγγελματιών του bartending, της φιλοξενίας, της εστίασης και των αποσταγμάτων.

Παράλληλα με τον απόλυτο Θεσμό του Athens Bar Show, φέτος θα είναι η “εναρκτήρια” ανεξάρτητη χρονιά του Athens Bar Weekενός νέου, όπως φιλοδοξούμε, σημαντικού θεσμού για τον κλάδο διεθνώς.

Όσον αφορά τη φετινή διοργάνωση του ABS, αυτή θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μια φορά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, η οποία στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2023 θα υποδεχτεί αισιόδοξα, δυναμικά και με γνώση τόσο τους δεκάδες εκθέτες και χιλιάδες επαγγελματίες της βιομηχανίας από όλο τον πλανήτη, όσο και τους πολυάριθμους επισκέπτες της.

Μέσα και έξω από τις Αίθουσες και τα περίπτερα θα παρακολουθήσουμε ομιλίες, events, tastings, εμφανίσεις διάσημων ονομάτων της Ελληνικής αλλά και Παγκόσμιας “Βιομηχανίας” του Bartending και των Αποσταγμάτων, αλλά κυρίως θα γνωριστούμε και θα μάθουμε.

Θα μάθουμε, φυσικά, από μερικά από τα σημαντικότερα και influential πρόσωπα της Βιομηχανίας όπως τους: Salvatore Calabrese, Simone Caporale, Robert Simonson, Dorelli Giampero, Massimo La Rocca, Martin Stein, Andrea Jachetta, Jay Gray, Νίκο Μπάκουλη, Βασίλη Κυρίτση και πολλούς άλλους.

*Εδώ, οφείλουμε, όπως πάντα, να επισημάνουμε πως η είσοδος για το διήμερο τουAthensBar Show επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες.

Οι “παράλληλες” εκδηλώσεις, όπως η Athens Bar Week καθώς και το ABW International Closing Partyαπευθύνονται σε όλους.

Στόχοι και φιλοδοξίες του Athens Bar show

Οι Στόχοι και οι φιλοδοξίες του Athens Bar Show, από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του, παραμένουν η ανάπτυξη, η ενημέρωση, η δημιουργία, η ανακάλυψη νέων, αναδυόμενων τάσεων και καλλιέργεια γνώσης, φιλοσοφίας και mindset για την ιδανική διαχείριση των επιχειρήσεων.

Φιλοδοξούμε, όπως κάθε χρονιά, εκθέτες και επαγγελματίες επισκέπτες να έρθουν κοντά, ανταλλάσσοντας χρήσιμες γνώσεις, συζητώντας για θέματα, νεωτερισμούς και πρωτοβουλίες του κλάδου, δημιουργώντας, εν τέλει, την αναγκαία δικτύωση και περιβάλλον και για μελλοντικές συνεργασίες.

Παράλληλα, δεν ξεχνάμε και την “ηθική” και “φιλοσοφική” προσέγγιση του fine drinking και του responsible drinking, παραμένοντας πιστοί στους πυλώνες μας: Ανακάλυψη, Εκπαίδευση & Δικτύωση.

Φέτος, λόγω του μεγέθους της Έκθεσης, θα χρησιμοποιηθούν για τις εκδηλώσεις, τα events και τα εκθεσιακά περίπτερα όλα τα κτίρια και οι εξωτερικοί χώροι της Τεχνόπολης.

Athens Bar Week

“Τα καλύτερα μπαρ του κόσμου καταλαμβάνουν την πόλη”

Ένα μοναδικό γεγονός – ορόσημο για την ελληνική αλλά και Διεθνή Βιομηχανία του κλάδου εγκαινιάζεται, ουσιαστικά, φέτος: η νέα, παράλληλη και ανεξάρτητη Athens Bar Week.

Κατά τη διάρκεια των 5 ημερών της ή, ακόμα καλύτερα, των βραδιών, γνώστες και “εραστές” του spirits & cocktails scene, απλοί καταναλωτές, επαγγελματίες αλλά και απλοί επισκέπτες της Αθήνας εκείνη την περίοδο θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα σημαντικότερα cocktail bars της πόλης.

Εκεί, θα “ταξιδέψουν” γευστικά αλλά και με όλες τους τις αισθήσεις, στο experience που χαρίζουν τα μεγαλύτερα cocktail bars και bartenders του Πλανήτη – τα οποία θα βρίσκονται εκεινες τις ημέρες στην πόλη συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις, pop up bars και takeovers στις καλύτερες μπάρες του Κέντρου της Αθήνας.

Όλα αποκλειστικά για την Athens Bar Week!

Η Πέμπτη (09/11) θα σηματοδοτήσει το επίσημο τέλος της Athens Bar Week με το Closing Party στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, όπου μερικά από τα καλύτερα μπαρ από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες της Μεσογείου και της Ευρώπης θα σερβίρουν μοναδικά signature κοκτέιλ

Το εισιτήριο εισόδου στο Closing Party κοστίζει 15 ευρώ και περιλαμβάνει δύο κοκτέιλ/ποτό.

Όλα τα γεγονότα, events και εμφανίσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Athens Bar Week* – η οποία συνεχώς ανανεώνεται.

(*η σελίδα/ημερολόγιο ενημερώνεται συνεχώς όταν οριστικοποιούνται οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης – σας προτείνουμε να προσθέσετε σελιδοδείκτη στη σελίδα για εύκολη πλοήγηση).

Tomas EstesAgave Embassy

Ένα αγαπημένο πρόσωπο του Bar Community και του κόσμου των Agave Spirits, ο Tomas Estes, έφυγε για το Μεγάλο Ταξίδι, αφήνοντας πίσω του ένα σημαντικό legacy.

Επρόκειτο για έναν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της ελληνικής bar κοινότητας, ο οποίος αγάπησε πολύ, τόσο την Ελλάδα όσο και το Athens Bar Show.

Για να τιμήσει τη μνήμη του ανθρώπου που άλλαξε την εικόνα της τεκίλα & τα αποστάγματα αγαύης σε όλο τον κόσμο, το Athens Bar Show αφιερώνει, όπως και πέρυσι, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, στην τεκίλα και τα αποστάγματα αγαύης.

Ο χώρος αυτός θα ονομάζεται, προς τιμήν του, Tomas EstesAgave Embassy“, και θα αποτελεί  έναν χώρο γευσιγνωσίας και εκπαίδευσης αποσταγματων αγαύης, με κύριο πρωταγωνιστή την κατηγορία της τεκίλα.

Εκεί λοιπόν, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένες γευσιγνωσίες, σεμινάρια και παρουσιάσεις γύρω από την τεκίλα και τα αποστάγματα αγαύης και να γιορτάσουμε μαζί τη ζωή και το έργο ενός αξέχαστου φίλου και μέντορα για όλους μας.

New Entries – Newcomers Hall

Ένας χώρος αφιερωμένος σε νέα προϊόντα ή υπηρεσίες που παρουσιάζονται στο ABS ή την ελληνική αγορά. Σε αυτή την αίθουσα μπορείτε να βρείτε μοναδικά, συχνά σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα.

Luxury Brands Hall

Το 2022 δημιουργήσαμε το “The ABS P.U.B.” (Premium και Ultra-Premium Brands), έναν έναν ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά σε premium και ultra premium προϊόντα.

Φέτος, συνεχίζουμε δημιουργώντας έναν ακόμα πιο ξεχωριστό και ατμοσφαιρικό χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά σε premium και ultra premium προϊόντα, το Luxury Brands Hall.

Θα αποτελεί ένα πραγματικά ξεχωριστό experience, με “αυστηρά” περιορισμένη είσοδο, μόνο για πραγματικούς “γνώστες” premium προϊόντων.

Εκεί, ο επισκέπτης θα μπορεί να έχει ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις με μύστες και δημιουργούς των premium προϊόντων τα οποία θα παρουσιάζονται, με την δυνατότητα να θέτουν ερωτήσεις, να συζητούν με άνεση και χωρίς ιδιαίτερους περισπασμούς και, φυσικά, να δοκιμάζουν τα ξεχωριστά αποστάγματα.

Για να μπορείτε να επισκεφθείτε το Luxury Brands Βar, βεβαιωθείτε πως έχετε προμηθευτεί το ειδικό εισιτήριο, που σας δίνει πρόσβαση στο Athens Bar Show και το Luxury Brands Hall.

Το “International Closing Party

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, από τις 18.30 – 23:30 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, θα γιορτάσουμε το τέλος του Athens Bar Show με το ABW International Closing Party.

Κάποια από τα καλύτερα μπαρ από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και από χώρες της Ευρώπης και του κόσμου, θα σερβίρουν μοναδικά signature κοκτέιλ, τα οποία θα απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες, παρέα με όλους όσοι συμμετείχαν στο διήμερο αυτό. Υπέροχη, party μουσική από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και τους παραγωγούς του, θα δημιουργήσει την γνωστή εορταστική ατμόσφαιρα “κλεισίματος” ακόμα ενός Athens Bar Show και της Athens Bar Week.

Τα εισιτήρια εισόδου για το “ABW International Closing Party” κοστίζουν 15 ευρώ και περιλαμβάνουν δυο κοκτέιλ/ποτά.

Η είσοδος στην έκθεση Athens Bar Show επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες.

Οι εκδηλώσεις του Athens Bar Week καθώς και το “International Closing Party” απευθύνονται σε όλους.

Athens Bar Show 2023:

Εισιτήρια:

Έκθεσης: 25* ευρώ ημερήσια ή 40 * ευρώ και για τις δύο ημέρες.

Έκθεση + Luxury Brands Hall. + Business Lounge55 ευρώ.

αυτό το εισιτήριο προσφέρει: Είσοδο στην έκθεση και για δύο ημέρες και πρόσβαση 1 ημέρας μόνο στο “Business Lounge” και το “Luxury Brands Hall” (βρίσκεται εντός της έκθεσης)

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ

 (με αγορά εισιτηρίου για διήμερο ABS & P.U.B. έχετε δωρεάν είσοδο στο Closing Party)

© 2023, Travel Vibe Crew. All rights reserved.

99

Travel Editor

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.