Faces Fresh Vibes

#Faces: Βαλάντης Γιαννούλας

Γράψτε μας σε μια παράγραφο ποιος είσαι και ποια η ενασχόληση σου με τα ταξίδια ή τον τουρισμό;


Ονομάζομαι Γιαννούλας Βαλαντης, είμαι 31 ετών και κατάγομαι από τα Τρίκαλα. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και εργάζομαι ως τεχνικός ελεγκτής οχημάτων. Η μεγάλη μου αγάπη όμως είναι τα ταξίδια και ο συνδιασμος τους με την φωτογραφία.

Αν δεν ζούσες στην Ελλάδα, σε ποια χώρα θα ήθελες να μένεις και γιατί;


Αν δεν ζούσα στην Ελλάδα θα ήθελα να ζήσω στην Αυστρία. Είναι η αγαπημένη μου χώρα από όσες έχω επισκεφτεί.  Εκτός το ότι είναι μια πανέμορφη  χώρα, το επίπεδο οργάνωσης είναι πολύ υψηλό και οι άνθρωποι πάρα πολλοί φιλικοί.

Το πιο περίεργο σουβενίρ που έφερες ποτέ από ένα ταξίδι σου;


Δεν θυμάμαι να έχω φέρει κάποιο πολύ περίεργο σουβενίρ, γενικότερα δεν αγοράζω πολλά και προτιμώ να γυρίσω με πολλές φωτογραφίες πάρα με κάποιο ιδιαίτερο σουβενίρ.

Το φαγητό που θυμάσαι ακόμα την μυρωδιά του, και σε ποια χώρα ήταν;


Εύκολη ερώτηση! Συχνά αναπολώ τη μυρωδιά της αυθεντικής πίτσα μαργαρίτα με ιταλική μοτσαρελα και φρέσκο βασιλικό σε ένα μικρό χωριό των Ιταλικών Αλπεων  στους Δολομίτες.

Ιδανικός για σένα καλοκαιρινός προορισμός που θα θυμάσε για πάντα και γιατί;


Χωρίς δεύτερη σκέψη ολόκληρη η Ελλάδα! Δεν υπάρχει γωνιά της που να μην μπορεί να θεωρηθεί καλοκαιρινός προορισμός. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο συγκεκριμένο μέρος. Όμως πριν από 2 χρόνια κατάφερα να επισκεφτώ 11 νησιά της Ελλάδας μέσα σε μια χρονιά και έπεισα τον εαυτό μου ότι αυτή η ομορφιά, η εναλλαγή τοπίου και το απέραντο γαλάζιο δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά στον κόσμο.

Το μουσείο που πήγες και δεν άξιζε το εισιτήριο του;


Δεν έχει γίνει ποτέ. Ούτε συνηθίζω να επισκέπτομαι μουσεία γιατί προτιμώ τον χρόνο μου να τον περνώ στη φύση εξερευνώντας την κάθε περιοχή.

Μια δυσάρεστη ταξιδιωτική σου εμπειρία;


Ευτυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι πολύ δυσάρεστο. Ίσως τα συνεχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα της Ισλανδίας ήταν εν μέρη ένα αρνητικό σε όλο το ταξίδι, που παρα του ότι ήμασταν έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά όταν ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσουμε ήταν εντελώς διαφορετικά, συν του ότι μέναμε σε ένα βανακι για 8 μέρες. Τα απρόοπτα δεν μπορείς να τα αποφύγεις, ειδικά όταν είσαι στους δρόμους ανακαλύπτοντας νέα μέρη. Το θέμα όμως είναι να τα ξεπερνάς και να μην τα αφήνεις να επηρεάσουν το ταξίδι σου και τις αναμνήσεις σου για αυτό.

Μια φράση για τους travel addicts που διαβάζουν το travelvibe και θέλουν να ταξιδέψουν όλο τον κόσμο.


Get out there! Οργάνωσε ένα ταξίδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα! Δεν χρειάζεται να είναι μακριά, δεν χρειάζεται να μπεις σε αεροπλάνο, απλά πήγαινε κάπου διαφορετικά! Και μια συμβουλή από εμένα προς τους φωτογράφους είναι να αφήνουν κάποια στιγμή την κάμερα να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν την στιγμή!

© 2020 – 2023, Travel Vibe Crew. All rights reserved.

99

Travel Editor

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.