Athens Stories Radar

Π55: Ένα σύγχρονο co-working space στην Αθήνα

Π55 : Ένα καινοτόμο co – working space με αύρα Ακρόπολης και σύγχρονου ευ ζην

Το Π55 με το καινοτόμο design, προσεγγίζοντας το ευ ζην στον εργασιακό χώρο συνδυάζει αριστοτεχνικά το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον με όραμα να συμβάλλει στην αναζωογόνηση της περιοχής. O νέος πολυδιάστατος και πολυλειτουργικός χώρος διατίθεται για σταθερή ή προσωρινή επαγγελματική στέγη, εικονικά γραφεία, εκδηλώσεις, workshops και συναντήσεις. Στο Π55, φιλοξενούνται αρμονικά freelancers, digital nomads, innovators και επαγγελματίες που διαμορφώνουν τη νέα εργασιακή πραγματικότητα.

Οι άψογες τεχνολογικές υποδομές, σε ατμόσφαιρα ευεξίας δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την έδρα μικρομεσαίων εταιριών, νεοσύστατων ομάδων και νεοφυών επιχειρήσεων αλλά και ως εργασιακό χώρο για επαγγελματίες. Ιδανικοί coworking χώροι για εργαζόμενους του εξωτερικού που αναζητούν έναν χώρο φιλικής πολυτέλειας που θα στεγάσει την (τηλ)εργασία τους.

Οι έξι αίθουσες συσκέψεων που φέρουν ονόματα φημισμένων προσώπων της Αρχαίας Ελλάδας προορίζονται για επαγγελματικές παρουσιάσεις, συσκέψεις, brainstorming – ανταλλαγή ιδεών αλλά και δια ζώσης networking internet υψηλών ταχυτήτων. Στην ολιστική προσέγγιση του Π55 εντάσσονται και οι εκδηλώσεις, όπως η διοργάνωση συνεδρίων, workshops και κάθε είδους celebrations, που λαμβάνουν μέρος στους
χώρους του. Το roof garden, μια inner city όαση με απρόσκοπτη θέα στην Ακρόπολη φιλοξενεί έως και 50 άτομα. Είναι ένας εντυπωσιακός χώρος τόσο για εκδηλώσεις και networking όσο και για ένα απολαυστικό διάλειμμα μέσα στην ένταση της ημέρας.

Με κύριους άξονες την εποχιακή απόλαυση και τη βιωσιμότητα, το Coworking Café του Π55 είναι ένα μανιφέστο για τους λάτρεις του καλού φαγητού και της πράσινης συνείδησης. Μία ωδή στα 20’s, που χαρακτηρίζουν αισθητικά την περιοχή, λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και προσφέρει μία πληθώρα από γαστρονομικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου που ακολουθούν τους ρυθμούς της φύσης με εποχικά προϊόντα και επιλογές από βιώσιμες μεθόδους παραγωγής. Ένας χώρος που απευθύνεται τόσο σε μέλη του Π55 όσο και σε επισκέπτες που επιθυμούν έναν χώρο συνάντησης για lunch break, after office drinks αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις.

Η ομάδα που ανέλαβε την αξιοποίηση του Π55, αποτίοντας φόρο τιμής στην ιστορικότητα της γειτονιάς του Κεραμεικού, οραματίστηκε τη δυναμική του χώρου και μετέτρεψε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο της δεκαετίας του 70’ σε νεοκλασικό στολίδι με θέα στις οδούς Πλαταιών, Παραμυθίας και Προφήτου Δανιήλ. Το φυσικό φως διαχέεται ανεμπόδιστα, ενώ η καινοτομία στον σχεδιασμό υποστηρίζει τέλεια τις πολλαπλές του
χρήσεις, συνδυάζοντας υποδειγματικά στοιχεία νεοκλασικού και σύγχρονου χαρακτήρα και προσφέροντας διαχρονική κομψότητα, ζεστασιά και πολυτέλεια.

 

Σε μία εποχή που η Αθήνα αποτελεί πόλο έλξης για digital nomads, το Π55 με συνδετικό κρίκο την τεχνολογική αποτελεσματικότητα, τη βιωσιμότητα και το ευ ζην, συνεισφέρει δημιουργικά στη φιλοσοφία του coworking. Πρόκειται για ένα χώρο δικτύωσης και συνεργασίας που σέβεται το παρελθόν, φιλοξενεί το παρόν και διαμορφώνει το μέλλον με ορίζοντα να φέρει κοντά επαγγελματίες όλων των ενδιαφερόντων, αναγεννώντας μια δημιουργική κοινότητα εφάμιλλη εκείνων της Αρχαίας Αθήνας.

Διάβασε περισσότερα άρθρα εδώ.

© 2023, Travel Vibe Crew. All rights reserved.

99

Travel Editor

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.