Fresh Vibes Greece All Over Me Radar

FlyCycladic: Η καλύτερη επιλογή για island hopping στο Αιγαίο

Όταν πρόκειται για island hopping στο Αιγαίο, η FlyCycladic είναι η καλύτερη επιλογή. Ως φανατικοί ταξιδιώτες, είχαμε πρόσφατα την ευκαιρία να πετάξουμε με την αεροπορική εταιρεία FlyCycladic και είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι τα highlights αυτής της εξαιρετικής περιπέτειας.

Η FlyCycladic είναι η πρώτη ενδονησιωτική αερογραμμή της Ελλάδας. Από το 2019 συνδέει τα νησιά: Πάρο, Σύρο, Νάξο, Αστυπάλαια, Μήλο και το Ηράκλειο και αναμένουμε πολλούς ακόμα νησιωτικούς προορισμούς, όπως μας ενημέρωσαν.  Καταλάβαμε έτσι ότι με την FlyCycladic όσα ξέραμε μέχρι τώρα για την μετακίνηση μεταξύ των νησιών θα αλλάξουν οριστικά και προς το καλύτερο.

Το αεροσκάφος της Flycycladic

Πιο συγκεκριμένα, θα δώσουμε ένα παράδειγμα βάσει της εμπειρίας μας. Βρισκόμασταν με μέλη της ομάδας του Travel Vibe στο Ηράκλειο Κρήτης και μας κάλεσαν στην Πάρο για να μείνουμε κάποιες μέρες. Δε θέλαμε να χάσουμε ώρες και ψάχνοντας για ακτοπλοϊκά εισιτήρια, είδαμε ότι θα ταξιδεύαμε 4,5 ώρες με το ferry, συν τις ώρες αναμονής επιβίβασης και αποβίβασης. Μας πρότειναν λοιπόν τη FlyCycladic, όπου το ταξίδι μας τελικά ήταν 10 λεπτά στον έλεγχο αποσκευών και μόνο 30 λεπτά στον αέρα. Πετάξαμε τόσο γρήγορα και άνετα από το ένα νησί στο άλλο, που δεν πιστεύαμε το πόσο ξεκούραστη διαδικασία ήταν.

«Λιγότερες ώρες στο ταξίδι, περισσότερες ώρες για εξερεύνηση στα νησιά!»

Και μιλώντας για άνεση, να αναφέρουμε εδώ ότι τα καθίσματα μέσα στο αεροσκάφος είναι δερμάτινα, με επιπλέον χώρο για τα πόδια (κάτι που είχαμε καιρό να δούμε σε άλλες πτήσεις που έχουμε κάνει). Αυτές οι λεπτομέρειες προσθέτουν την πολυτέλεια στην πτήση και ανεβάζουν το επίπεδο, σε μία premium υπηρεσία.

Αυτό που μας ενθουσίασε πιο πολύ, ήταν ο συνδυασμός των μεγάλων παραθύρων με το χαμηλό υψόμετρο που εξασφαλίζουν μία μοναδική θέα των νησιών και των βραχονησίδων. Θαυμάσαμε τη Σίκινο, αλλά και το ακατοίκητο νησί Καρδιώτισσα και καταλάβαμε ότι φτάναμε στην Πάρο από την ξεχωριστή ακτογραμμή της, αλλά αναγνωρίζοντας και την Αντίπαρο. Τα κυκλαδίτικα σπίτια έμοιαζαν τόσο μικρά όπως και τα πλοία, τα σκάφη και τα ιστιοφόρα που βλέπαμε  από ψηλά και έδιναν μία νέα οπτική στη γοητεία των Ελληνικών νησιών.

Συνοψίζοντας, η FlyCycladic είναι η ιδανική εναλλακτική για το island hopping, σε αντίθεση με τα πολύωρα ταξίδια στα καράβια. Πέρα όμως από το πόσο γρήγορα φτάνεις από το ένα νησί στο άλλο, πετάς με ασφάλεια, άνεση, πολυτέλεια και με θέα το Αιγαίο. Και επειδή καλοκαίρι στην Ελλάδα χωρίς διακοπές στα ελληνικά νησιά δεν γίνεται, η FlyCycladic θα είναι πλέον η μόνη μας επιλογή για το αγαπημένο μας island hopping.

Βρείτε τα δρομολόγια και τα κόστη των εισιτηρίων στο website της εταιρείας!

© 2023, Worth Every Mile. All rights reserved.

Travel Editors at 21 | Website

Γεια σας! Είμαστε ο Στράτος και η Αλίκη, ένα ζευγάρι με όρεξη για δραστηριότητες και ταξίδια.

Είμαστε μέλη στο Travel Vibe από το 2020 και θα αρθρογραφούμε σχετικά με τα ταξίδια που κάνουμε, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα.

Μας αρέσει να σκεφτόμαστε θετικά, να γνωρίζουμε κόσμο και να δοκιμάζουμε νέες εμπειρίες. Περιμένουμε αγωνιωδώς κάθε επόμενη εξόρμηση ή δραστηριότητα μας. Αυτό μας γεμίζει, μας φέρνει πιο κοντά και μας βοηθάει να ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Έχουμε ταξιδέψει συνολικά σε 28 χώρες σε 4 ηπείρους, από τις οποίες χώρες οι 5 τελευταίες ήταν μαζί με τον Ιάσονα, το νέο μέλος της οικογενείας μας. Σε κάθε μας επιστροφή ετοιμάζουμε σχετικά travel guides από τον προορισμό που επισκεφθήκαμε. Στόχος μας να σας λύσουμε τυχόν απορίες ή άγχη που μπορεί να έχετε και να σας κάνουν να διστάζετε από το να κάνετε το επόμενο βήμα.

Προσπαθούμε πάντα να αξιοποιούμε τον χρόνο μας εποικοδομητικά, να ανακαλύπτουμε νέους προορισμούς και να σχεδιάζουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Όταν δεν κάνουμε κάτι από τα παραπάνω απολαμβάνουμε τις μικρές εξόδους με συγγενείς και φίλους, καθώς επίσης και την ηρεμία του σπιτιού μας βλέποντας σειρές ή παίζοντας PS4 και επιτραπέζια.

Ο Στράτος, είναι γεννημένος στην Αθήνα με καταγωγή από τα Γιάννενα και την Κρήτη. Έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός και εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών και εργάζεται στους αντίστοιχους τομείς. Παράλληλα, υπάρχει η σχετική ενασχόληση με το προσωπικό του blog, αλλά και η αρθρογραφία στο Travel Vibe.

Διψάει για εξορμήσεις, δραστηριότητες στην φύση και γενικά θέλει να δοκιμάζει τα πάντα. Είναι επίσης συνδιοργανωτής σε πεζοπορική ομάδα. Τέλος, ασχολείται με τον εθελοντισμό και με πράξεις αλληλεγγύης.

Η Αλίκη είναι γεννημένη στην Αθήνα με καταγωγή από το Αίγιο. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πάντειο, εργάζεται σαν λογίστρια και social media manager και το όνειρο της είναι να αποκτήσει ένα επιτυχημένο travel blog. Παράλληλα επιμελείται τα άρθρα πριν ανέβουν στο Travel Vibe.

Ο Ιάσωνας είναι το νέο μέλος της ταξιδιάρικης οικογένειας μας από τον Αύγουστο του 2021. Πλέον τα ταξίδια και οι εξορμήσεις μας είναι ακόμη πιο όμορφα και ιδιαίτερα!

#travellers #travelfamily #adventurefamily #travelbloggers #trekkers

Γεια σας! Είμαστε ο Στράτος και η Αλίκη, ένα ζευγάρι με όρεξη για δραστηριότητες και ταξίδια. Είμαστε μέλη στο Travel Vibe από το 2020 και θα αρθρογραφούμε σχετικά με τα ταξίδια που κάνουμε, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα. Μας αρέσει να σκεφτόμαστε θετικά, να γνωρίζουμε κόσμο και να δοκιμάζουμε νέες εμπειρίες. Περιμένουμε αγωνιωδώς κάθε επόμενη εξόρμηση ή δραστηριότητα μας. Αυτό μας γεμίζει, μας φέρνει πιο κοντά και μας βοηθάει να ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Έχουμε ταξιδέψει συνολικά σε 28 χώρες σε 4 ηπείρους, από τις οποίες χώρες οι 5 τελευταίες ήταν μαζί με τον Ιάσονα, το νέο μέλος της οικογενείας μας. Σε κάθε μας επιστροφή ετοιμάζουμε σχετικά travel guides από τον προορισμό που επισκεφθήκαμε. Στόχος μας να σας λύσουμε τυχόν απορίες ή άγχη που μπορεί να έχετε και να σας κάνουν να διστάζετε από το να κάνετε το επόμενο βήμα. Προσπαθούμε πάντα να αξιοποιούμε τον χρόνο μας εποικοδομητικά, να ανακαλύπτουμε νέους προορισμούς και να σχεδιάζουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Όταν δεν κάνουμε κάτι από τα παραπάνω απολαμβάνουμε τις μικρές εξόδους με συγγενείς και φίλους, καθώς επίσης και την ηρεμία του σπιτιού μας βλέποντας σειρές ή παίζοντας PS4 και επιτραπέζια. Ο Στράτος, είναι γεννημένος στην Αθήνα με καταγωγή από τα Γιάννενα και την Κρήτη. Έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός και εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών και εργάζεται στους αντίστοιχους τομείς. Παράλληλα, υπάρχει η σχετική ενασχόληση με το προσωπικό του blog, αλλά και η αρθρογραφία στο Travel Vibe. Διψάει για εξορμήσεις, δραστηριότητες στην φύση και γενικά θέλει να δοκιμάζει τα πάντα. Είναι επίσης συνδιοργανωτής σε πεζοπορική ομάδα. Τέλος, ασχολείται με τον εθελοντισμό και με πράξεις αλληλεγγύης. Η Αλίκη είναι γεννημένη στην Αθήνα με καταγωγή από το Αίγιο. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πάντειο, εργάζεται σαν λογίστρια και social media manager και το όνειρο της είναι να αποκτήσει ένα επιτυχημένο travel blog. Παράλληλα επιμελείται τα άρθρα πριν ανέβουν στο Travel Vibe. Ο Ιάσωνας είναι το νέο μέλος της ταξιδιάρικης οικογένειας μας από τον Αύγουστο του 2021. Πλέον τα ταξίδια και οι εξορμήσεις μας είναι ακόμη πιο όμορφα και ιδιαίτερα! #travellers #travelfamily #adventurefamily #travelbloggers #trekkers

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.